English Romana
Stiri
Acasa > Stiri

15/10/2015: Nu se poate pune preț pe inima unui copil!

Stiri >>

Parlamentul European a găzduit astăzi, 15 octombrie 2015, o conferință pe tema Vânzarea organelor copiilor: adevărul despre industria avortului. Evenimentul a fost organizat de Grupul de Lucru al PPE pe probleme de Bioetică și Demnitate Umană, împreună cu Federația Unul dintre Noi, și s-a bucurat de prezența doamnei Lila Rose, activistă din Statele Unite ale Americii și fondatoarea organizației Live Action.

Tema conferinței este una actuală, ținând cont de practicile șocante descoperite in cadrul Federației pentru Planificarea Familială din America (Planned Parenthood Federation of America - PPFA), membră a Federației Internaționale pentru Planificarea Familială (International Planned Parenthood Federation - IPPF) de a vinde organele pruncilor avortați, pentru diverse experimente.

În cadrul discursului său, Lila Rose a atras atenția asupra a două clipuri video, filmate cu camera ascunsă, în care este surprinsă practica vânzării și transferului de organe ce au fost recoltate în urma avortului. Mai mult, aceasta a susținut că, pentru a evita astfel de situații pe teritoriul Europei, este absolut necesară informarea Comisiei Europene pentru demararea unei ample investigații, mai ales că filiala din Europa a IPPF primește finanțare de la Uniunea Europeană.

În acest sens, Miroslav Mikolasik, europarlamentar și președintele Grupului de Lucru al PPE pe probleme de Bioetică și Demnitate Umană s-a adresat Comisiei Europene cerând oprirea finanțării IPPF Europa până la finalizarea investigațiilor.Back
 
Reprezentanta  |  Uniunea Europeana  |  Viata religioasa in Europa  |  Stiri  |  Documente  |  Resurse ortodoxe  
Copyright 2009 Orthodoxero.eu - Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Visualcom