English Romana
Stiri
Acasa > Stiri

17 mai 2012: Familia - pilonul bunăstării în societate

Stiri >>

 Pe 15 mai s-a sărbătorit Ziua Internațională a Familiei. Cu această ocazie, doamna Anna Záborská, membră a Parlamentului European din partea Partidului Popular European a subliniat importanța familiei și necesitatea protejării acesteia prin măsuri concrete la nivel european.

 

Pe 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei, Anna Záborská, membru al Parlamentului European, a subliniat într-un articol publicat pe site-ul Grupului Partidului Popular European importanța familiei în contextul european actual. „Europa nu trebuie să uite că familia este crucială pentru bunăstarea noastră. Dacă dorim să ieșim din criză trebuie să punem în aplicare măsuri care să contribuie la bunăstarea familiei”, a declarat reprezentanta PPE.

Zaborska mai arată că familia este punctul de legătură între generații, sursa solidarității între acestea. De altfel, anul 2012  a fost declarat Anul European al îmbătrânirii active și al solidarității între generații. Nu trebuie să uităm că la baza acestora stă viața de familie și că este nevoie de o viață sănătoasă în familie. De aceea, este nevoie de politici la nivel european care să promoveze echilibrul între viața de familie și viața profesională. Iar aceste politici trebuie să fie promovate de toate statele membre, la nivel național.

 

Sursa: www.eppgroup.euBack
 
Reprezentanta  |  Uniunea Europeana  |  Viata religioasa in Europa  |  Stiri  |  Documente  |  Resurse ortodoxe  
Copyright 2009 Orthodoxero.eu - Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Visualcom